telesearch service WECall
Research

Research

providing grip on customer communication

Wecall, weresarch. Wij zijn experts in telefonisch contact. Vanuit dat talent hebben wij weresearch opgezet. Telesearch zien wij als favoriete sport. Met als doel zoveel mogelijk informatie te halen uit korte gesprekken. Informatie die u helpt om een betere connectie te maken met uw klant. Om meer inzicht te krijgen in de behoeftes binnen uw doelgroep. Om meer omzet uit de markt te halen.

Klanttevredenheidsonderzoek

Voor B2C gerichte ondernemingen is een hoge klanttevredenheid key. Zéker in een tijd waarin online reviews binnen no time worden geplaatst. Daarom is het belangrijk om een vinger aan de pols te houden. Om continue na te vragen: Zijn uw klanten tevreden? weresearch geeft u grip op de klanttevredenheid. Neemt u de zorg uit handen om zoveel outbound calls te voeren en te verwerken.

Direct contact

telesearch

Dataverrijking

Heeft u kale data? Wilt u deze verrijken voor marketing doeleinden? Wij gaan graag aan de slag. Denken op een strategische manier met u mee: Welke gegevens ontbreken nu maar zijn waardevol voor toekomstige marketing acties? Weresearch voert telefonische gesprekken. Verwerkt de data uit deze honderden calls tot waardevolle info. Niet voor niks wordt gezegd: Kennis is macht.

Direct contact

Outbound klantenservice

Is de concurrentie binnen uw markt bijzonder scherp?  Belangrijk dan om uw concurrenten te slim af te zijn. Bel daarom uw klanten actief. Geef zelf sturing aan de beleving rond uw merk, bedrijf en organisatie. Laat weresearch uw klanten bellen met vragen als: ‘Gebruikt u ons product wel op de juiste manier? Gebruikt u de extra features wel, of zijn deze onbekend? Zou u met extra Add-ons meer plezier aan uw aankoop beleven?’.

Direct contact

WECall telesearch

Enquêtes

Weresearch voert enquêtes en andere telefonische marktonderzoeken uit. Onze agents staan klanten professioneel te woord. Zijn analytisch scherp. Schakelen vlot tijdens hun gesprekken. Weresearch neemt u de zorg uit handen om honderden gesprekken te voeren. En de informatie uit deze gesprekken gestructureerd te verwerken.

Direct contact

telesales center
Clip-path

Partner met wecall

Jij hebt meer profijtelijke klantcontacten nodig? Spreekt onze manier van werken u aan? Laten we dan een afspraak plannen om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op

Kom wecall versterken

Ben je een mensen-mens? Heb je de ambitie om sterker te worden in telemarketing of klantenservice? Dan is wecall op zoek naar jou. In dat geval: bel ons via 071-711 00 20.

Bekijk onze vacatures

© 2020 all right reserved

Website: Donkeys & Co.